MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

belangrijk bericht over het onderwijs!

Vanaf het nieuwe studiejaar 2021-2022 is het nodig dat je je voor jouw te volgen onderwijsvakken gaat aanmelden via de courseselector. Een uitgebreide handleiding zullen wij op korte termijn plaatsen op MijnHvA bij de opleiding Social Work en op BrightSpace als announcement. LET OP: De onderwijsvakken voor 2021-2022 zullen tijdens het zomerreces opengesteld worden! Heb je toch nog vragen mail: brightspace-sw@hva.nl

NIEUWE SITE VOOR STUDENTEN!

sharepoint site is online!

Om de communicatie tussen de opleiding en jullie, onze studenten, te verbeteren hebben we de SharePoint Site SW ontwikkeld. De SharePoint Site SW zien wij als omgeving waar alle belangrijke informatie die niet direct met het onderwijs te maken heeft voor jullie staat. Zodat BrightSpace het kanaal is voor alles wat met onderwijs te maken heeft en er niet te veel tegels voor jullie zijn om te volgen.

Dus heb je een vraag aan of over de opleiding? Kijk eerst op deze website! De SharePoint Site SW is vanaf nu dus dé plek voor alle informatie die voor jou van belang is, wat niet direct met onderwijs te maken heeft. En als het hier niet staat, kun je bij Contact vinden wie je er dan voor kunt benaderen! Sla de URL dus op in jouw browser!

Kijk de korte kennisclip over de site hieronder en bekijk vooral de Start Studiejaar pagina's zodat je goed voorbereid volgend studiejaar kan beginnen!

Music Moves

"Geloof jij in de verbindende kracht van muziek? Maak impact met jouw eigen muziek event! Schrijf je in voor Music Moves! Meld je samen met je vrienden aan voor de gratis Music Moves training door experts uit de muziekindustrie. In vier trainingen van 4 uur stomen wij je helemaal klaar om je eigen muziek event te organiseren voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat. Denk aan een disco voor slechthorenden, deejay workshops voor statushouders, percussie en salsa sessies voor ouderen of samen muziek maken met mensen met een verstandelijke beperking.  De muziek events vinden plaats tijdens Amsterdam Dance Event en jouw muziekevent kan een officieel programma onderdeel worden!

Lees snel verder!

Laatste nieuwsbrief van studentzaken!

Klik hier voor de vijfde en laatste nieuwsbrief van Studentenzaken. Het doel van de nieuwsbrief is om de collega’s in de HvA te laten zien wat Studentzaken doet en welke expertise ze in huis hebben, zodat docenten hun studenten kunnen verwijzen naar de dienstverlening van Studentenzaken als dat nodig is.

Maar wij wilden hem ook direct met jullie delen, zodat jullie zelf kunnen zien wat ze voor jullie kunnen doen!

Mindful het nieuwe studiejaar in

Vanwege de grote vraag worden er na de zomer opnieuw gratis mindfulness- trainingen aangeboden voor studenten van de FMR. Wil je meer in het hier en nu leven? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren omgaan met stress?

Meld je dan nu vast aan voor de trainingen in het nieuwe studiejaar. En wacht niet te lang, want de plekken gaan hard. Klik hier voor meer info!

Aanmelden voor de trainingen en stiltedagen voor zowel studenten als medewerkers kan door een mailtje te sturen naar mindfulness-fmr@hva.nl.