SESI COMMUNITY CENTER

Werk mee aan het onderzoek gericht op diversiteit en inclusie!

Dag studenten, het is alweer bijna vakantie! Wij, SESI, hebben in dit laatste Studentmagazine nog een oproep aan jullie. Binnen de opleiding gaan wij een enquête-onderzoek doen gericht op diversiteit en inclusie binnen de opleiding. Wij vragen jullie een paar minuten de tijd te nemen om via de onderstaande link de enquête in te vullen. Hopelijk lukt dit nog tussen de laatste deadlines door, op het terras, in het park of lekker thuis. Met deze enquête willen wij in kaart brengen hoe jullie denken over verschillende onderwerpen gericht op diversiteit. Waar moet meer aandacht aan besteed worden, wat moet er veranderen en wat vind jij al goed gaan? Laat het ons weten! Vul de enquête in via onderstaande button!

Praat en eet mee bij de keti koti dialoogtafel

Al een aantal jaar faciliteert de HvA via SESI  Community Center de Keti Koti Dialoogtafel.

Bij die tafels vindt er - onder genot van een maaltijd en via een persoonlijke dialoog - een unieke uitwisseling plaats van persoonlijke ervaringen, gevoelens en herinneringen.

Vanuit compassie en empathie voor ieders verhaal wordt er stilgestaan bij het Nederlandse slavernijverleden en de beleving in het hier en nu van mensen van verschillende etnische afkomst, zwart en wit.

Je kunt meedoen aan dit bijzondere event! De HvA Keti Koti Dialoogtafel vindt dit jaar plaats op dinsdag 29 juni van 18:00 tot 21:00.

Deelnemers volgen de Keti Koti dialoogtafel, met verschillende muzikale performances en sprekers, via de livestream terwijl ze gelijktijdig (thuis, in het park of waar ze willen) met iemand anders de maaltijd nuttigen en met elkaar in gesprek gaan aan de hand van dialoogvragen gericht op het verleden, het heden en de toekomst. De organisatie levert daarvoor alles aan wat nodig is in een Keti Koti Dialoogtas. Tijdens de livestream worden deelnemers volledig door de dialoogmethode heen begeleid.