Beste Social Work Stars, Het is alweer tijd voor het vierde en tevens laaste studentmagazine van dit studiejaar!

Een studiejaar dat bijna volledig online heeft plaatsgevonden en zo gezegd (digitale) geschiedenis heeft geschreven.

Een mooi moment dus om met een aantal van jullie terug te blikken op dit unieke jaar. Wij vroegen aan studenten en docenten wat ze nooit meer zullen vergeten na dit jaar, waar ze naar uit kijken en wat of wie indruk op ze heeft gemaakt.

Daarnaast mededelingen met belangrijke info over aanmelden voor onderwijs volgend jaar, de nieuwe SharePoint Site SW die nu online is en meer!

En wist je dat we een gave samenwerking zijn aangegaan met Music Moves? Een traject waarbij studenten van alle jaren aan kunnen deelnemen? Stay tuned!

Tenslotte ook twee berichten vanuit ons geweldige SESI community center. We zijn op dit moment druk bezig om ervoor te zorgen dat we al het onderwijs dat we volgend studiejaar fysiek willen geven ook gegeven kan worden en hopen jullie dan ook snel te verwelkomen op de 4e etage!

Maar nu eerst een fijne vakantie!

Sabina Nahar & Martijn Pool (Redactie) redactiesw@hva.nl

Ps. Mocht je volgend studiejaar een bijdrage willen leveren aan dit magazine, wil je jouw project een podium geven of heb je een mooi verhaal, laat het vooral weten!

*Als wij het over Social Work hebben doelen we op al onze sociale opleidingen: Social Work, MWD, CMV, SPH, UJW, GGZ, EZ &W. We willen al jullie verhalen vertellen!

“if you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude.”

- Maya Angelou-