MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

WIL JIJ MEEWERKEN AAN EEN ONDERZOEK OM ANGST EN SOMBERHEID TEGEN TE GAAN BIJ JONGEREN?

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud? Heb je je weleens angstig of somber gevoeld? En zou je jongeren die dit ook ervaren willen helpen met jouw verhaal? Neem dan contact op met Anke Boerema (docent Social Work) voor meer informatie (a.m.boerema@hva.nl of 06-11997043).

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK

Tijdens de week van 16 tot en met 20 november – de Global Entrepreneurship Week – zetten HvA Venture Center & Programma Ondernemerschap op de Hogeschool van Amsterdam het ondernemerschap in de spotlight. Innovatief, duurzaam en inclusief ondernemerschap is dit jaar het thema van een week vol activiteiten. Ook voor studenten! Meer weten en deelnemen? Klik hier!

HEB JIJ HET MAGAZINE VAN STUDENTENZAKEN AL GELEZEN?

Met hierin informatie over wat Studentenzaken doet en wat er allemaal speelt. Klik hier om het magazine te lezen en hier voor de pagina Student Info in het magazine!

INTRODUCTIE STUDENTENDECENAAT FMR

Het studentendecanaat wil zichzelf graag voorstellen aan al onze nieuwe studenten! Dit zodat jullie goed op de hoogte zijn van de diensten van het studentendecenaat, maar ook om bij te dragen dat jullie jullie rechten en plichten (tijdig) kennen. Klik hier voor een uitgebreide introductie van het studentendecanaat, met handige links, tips en informatie voor eerstejaarsstudenten.